NJJ01

Architettura d'interni

The objective of this weekend hideaway in the French Alps was to create a warm atmosphere using a natural palette of neutral colors and soft textures. Slightly more than 530 square feet, it is a rather small space for a five-person family to live in, therefore the priority of this makeover was to maximize the space and create two independent bedrooms, with a unique space for the living room, kitchen, and dining room. The wood used for the furniture, ceilings, and walls was recovered from an old church in Poschiavo, Switzerland, while the kitchen is formed in ecological cement (http://www.polarislife.it/en/products/description/musa/), and the chairs are Eames DSW by Vitra. The renovation began in October and ended mid-December, so that the family could spend their first Christmas holiday there.
Photos ©www.valentinasommariva.com

Share Tweet Pin it